Dierenasiel in het kort

Een dierenasiel is een faciliteit die huizen dak-en thuislozen, verloren of achtergelaten dieren; de eerste plaats een grote verscheidenheid aan honden en katten . Het doel van de dieren vandaag de dag onderdak is voor het milieu zorgen voor een veilige en zorgzame totdat het dier is, hetzij teruggevorderd door de eigenaar, geplaatst in een nieuw huis, of aan een andere organisatie. Veel progressieve schuilplaatsen gedragstest dieren voordat zij worden gebracht voor adoptie aan de omgeving bepalen van de juiste woning.

In het verleden, onderdak werd een meer algemeen aangeduid als een ” dodingstation “, een term die oorsprong had in de opstuwingen van agrarische gemeenschappen, waar verdwaalde vee zou worden opgeschreven of in beslag genomen totdat opgeÃĢist door hun eigenaars.
Sommige asielen euthanaseren van dieren die niet worden aangenomen binnen een bepaalde tijd, anderen hebben een beleid van slechts neer te zetten dieren die in nood als gevolg van leeftijd of ziekte.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>